måndag 29 juni 2009

I'm back! - Med en attackblogg

Tillbaka från åtta dagars semester på Öland. Åtta underbara varma dagar med fru och fyra barn i ett hus med fem rum och kök och en tomt på 3000 kvadratmeter.

Lovely.

I morgon kommer en Ölandsblogg, sedd från den lite mer humoristiska sidan. Vad annars?

Har på ett dygn tvättat tio maskiner tror jag. Imponerande.

*****

På onsdag har vi årsmöte i IBF Falun Ungdom. Då kliver jag och kassören Christer Kindström av efter fem underbara år i styrelsen. Vi två har varit med från scratch och byggt upp föreningen till vad den är idag.

Jag ska vara osvensk:

Jag är mycket, mycket stolt och vet att vi gjort nåt riktigt jävla bra.

Så där.

Eller som Ehsan skulle sagt:

Sitt ner.

*****

Nu har ytterligare en superbloggare lovat att skriva en gästblogg. Hedrande. Nu är det tre jag väntar in. Två män och en kvinna. Kommer förhoppningsvis under juli månad.

Och till hösten kanske det kan hända nåt roligt på mediafronten.

Räcker så.

*****

Michael Jackson. Tragiskt. På alla sätt. Lägger inga värderingar i alla rykten och anklagelser. Kan mycket väl vara sant. Eller inte. En knäppgök var han i alla fall. Ensam och missförstådd.

Men en gudabenådad artist, sångare, dansare och showman.

Det kan ingen ta ifrån honom. Låt det vara så. Ingen har betytt så mycket för musiken som Jackson. Eller som CJ och en hel del andra noterat: Det räcker nästan med basgången i Billie Jean.

Rest in Peace.

*****

Har fått tag in en Bloggprofil till som lämnat en intervju. Är det nr 10 eller 11? Kommer inte håg. Det är i alla fall Anders "Doktor Mellberg" Asp. Kommer inom kort.

*****

Tennis!

Så underbart att ha TV4 Sport och kunna, precis om förr i tiden (då man såg på Eurosport) följa alla matcher. Det klassiska ljudet när bollen studsar på gräset i Wimbledon, Hawkeye, herr- och damtennis (heja Williams Sisters!), serve och volley, passeringar och lobbar.

Jordgubbar och grädde. Så Wimbledonskt.

Finns inget bättre än tennis på TV.

*****

Nu ska jag ta ur den sista tvätten för natten.

*****

Kvällens låt: Gå ut och var glad - Ulf Lundell

*****

Har du en god idé, förverkliga den - innan den förbleknar
/Nordström/

Inga kommentarer: