lördag 18 oktober 2008

Tvåsiffrigt och Kuyt igen

Hallen var inte så svår, domarna bra och bussresan kul. Och Skutskär hade inte en chans. Eller som en av spelarna sa efteråt:

- Tack för lektionen.

Eller som Skutskärs tränare sa:

- Hur ska ni göra för att få stryk i den här serien då?

Dock; vi måste vara ödmjuka och fortsätta vara seriösa och arbeta hårt. Annars sitter vi där med en eller flera förluster. Vi har ju faktiskt sex svåra Faluderbyn att spela, och tuffa bortamatcher kvar som Tolvfors och KAIS Mora. Så nog ska vi få slita allt...

Matchen slutade 12-4 och trots 1-0 till Skutskär var det aldrig någon som helst fara. Vi spelade en mycket offensiv och positiv innebandy igen och rullade även denna gång på tre hela femmor hela matchen ut. Kul också att se att de killar som vi har med oss och som inte fått nån speltid i elitlaget jobbar så hårt och är så ödmjuka. Kul att ha er med grabbar!

På onsdag väntar ny match, Krylbo hemma. Krylbo som har den mycket trevlige och sympatiske bloggkollegan Nygge som tränare. Han är en slug en, så där får vi se upp...
*****

Även division 4-laget vann sin match och är också obesegrade. Hyfsad facit för truppen - än så länge - måste man väl säga. Fem matcher, fem segrar. Och roligast av allt, vi har snittat tio mål framåt på de här matcherna.

*****

Mest taggad av alla i går var dock tränarkollega Plyhm under bildfrågesporten om skådisar i bussen. Han var helt i extas. Hetsade honom lite genom att tala om att Limmet, bloggarnas konung, fick samma frågesport mailad till sig förut och hade ganska så många rätt.

121 av 125.

Hyfsat.

Den gode Limmet är väldigt allmänbildad. Skall bli kul att träffa honom när Caperio kommer till Falun.

*****

Och 'Pool avgjorde i slutet igen. Och Kuyt var mannen igen. i 85:e minuten den här gången.

Extravaganza!

Come on Reds!

*****

I morgon skall jag döma en herrtrea, Kingsgården - Sandviken. Ska bli kul. I Kingsgården spelar kultspelare som Peter "The Big Kahuna" Bergestål, Christer "Chips" Larsson och Martin Kruse. Och i Sandviken kan gamle elitdomarkollegna Magnus Nordahl dyka upp. Ännu roligare. Jag ska döma med Moralegendaren Conny Törehed. Roligast.

*****

Nu är det zzzz-time.

*****

Nummer två är bara först av förlorarna
/Nordström/

2 kommentarer:

Innebandy Enligt Mig sa...

Är det femte matchen de vänder ett underläge i PL? Grymt, men onödigt spännande. I helgen möter de Arsenal... huuuu
Det gäller att springa över Fabregas

Innebandy Enligt Mig sa...

ok... jag erkänner, det är mycket nu... Arsenal... så skulle det naturligtvis inte stå *ler*.
Nog dags att lugna ner tempot lite... Är sååååå inne i mitt uppdrag, blir lätt så när kidzen är hos sin pappa.

En pinne igår Champions League ikvälldet får vi vara nöjda med, eller?. Chelsea tror jag blir svårt.... Ha det