lördag 21 februari 2009

Attackblogg

Vi kör en, som Mäster Limmet skulle sagt, attackblock.

*****

(Mycket) Viktig seger för IBF Faluns damer idag, 6-3 mot Dalen hemma.

*

Den nya IBF-låten, Finns inget bättre, är faktiskt riktigt bra. Kul att se den gamle innebandyn- och fotbollslegenden Jensa Sylsjö (numera Rednex) i stan igen.

*

Tung förlust för Falu BS bandy uppe i norr mot Kalix. Frågan är om A-laget finns nästa säsong. Det jag frågar mig, även om jag har varit en trogen BS-supporter förr och sett mycket bandy genom åren är: hur kan man budgetera med mer sponsorintäkter än föregående säsong om man åker ur Elitserien till Allsvenskan. Och inte så lite mer heller.

*

Två tråkiga vinster: Chelseas och Man U:s i PL. Nu måste 'Pool vinna igen.

*

Gyrot har bytt adress. Men nu är han (Jocke Jonsson) roligare än nånsin.

*

Äntligen beställt nya böcker på CDON:

Ann Cleeves - Vita nätter
Ian Rankin - I de dödas namn
J-C Grangé - I djävulens spår

Mumma för ögonen, hjärnan och sängliggandet. Bara att vänta in kartongen.

*

Dagens små besvikelser: fem (5!) bom på en skjutning i damstafetten i skidskytte-VM, bästa herre på 20:e plats i masstarten på dito, Charlotte Kalla, en av favoriterna i jaktstarten tappade mer sekunder i sin favoritstil (fri) än sin hatstil (klassisk), ingen svensk fick åka andra åket i världscupen i storslalom.

En vit dag blev ganska svart.

*

I morgon väntar ödesmatch mot KAIS Mora IF borta i ett Vasaloppigt Mora. Vår sjukstuga fortsätter, har väl en 8-10 ordinarie borta. Kan inte hålla räkningen längre. Vi får göra vad vi kan. Skulle vara skönt att få stänga den där förbannade serien nu.

*

Tittade faktiskt på hela Melodifestivalen. Ganska blekt tycker jag. EMD:s låt var, trots pojkbandstämpeln, den bästa låten. Satt och tänkte så det knakade när Molly Sandén sjöng sin låt. Den påminde så oerhört mycket om en annan låt. Efter en stunds nynnande och funderande (Mariah Carey? Celine Dion? Mm Mm?) kom jag och frugan fram till att början var exakt som (även om ingen av oss är några musikaliska genier) I have nothing med Whitney Houston från filmen Bodyguard.

Puh. Annars hade jag inte kunnat somna i natt.

*****

Nu blir det lite slötittande på TV, nån liten pärongrogg (det är ju lördag och barnen sover) och sen först krama frugan lite och därefter kudden.

*****

Kvällens låt: Vatten från månen - Major Tom

*****

Man kommer aldrig först om man går i andras fotspår
/Nordström/

Inga kommentarer: