torsdag 21 augusti 2008

Hipp Hipp Hurra!

Idag fyller bloggen 1 år! Det trodde jag aldrig när jag sjösatte den. Tänkte bara att det kunde vara kul att göra ett försök och att det kanske skulle funka några veckor. Här är det, kanske lite trevande, första inlägget från den 21 augusti 2007:

Ingen återvändo!

Gammelgubbebloggen är igång, dinosaurierna är INTE utdöda! Inte så dåligt av en kille som inte använder MSN, tror att "Skajp" är en idrottsförening och vars erfarenhet av TV-spel sträcker sig till något från (nittonhundra) 70- eller 80-talet som jag tror hette Pong. Speldosor med skruvrattar och telefonsladdar. Enda spelet var tennis där man kunde göra ett streck större eller mindre eller ha hastigheten hög eller låg. Oerhört spacigt (stavas det verkligen så?) och avancerat... Not. Sen kom nån variant av hockey där man hade två streck - en målvakt och en forward. Wow...


Får väl försöka lära mig det nya moderna språket också. Men det är svårt. Precis när jag lärt mig "softa" säger mina barn att nu säger man inte så. Nu ska man tydligen "chilla"...? Och 24/7? Snacka om att man känner sig lite ute. Men man får väl försöka göra barnen stolta och bli lite uppdaterad och inne. Eller heter det kanske hypad?

Jaja, bloggen är igång och den kommer att handla om allt mellan himmel och jord, men mycket idrott blir det väl. Är man innebandynörd så är man... Är man sen även musik-, bok-, film- nostalgi- och statistiknörd bör det ju finnas en hel del att fundera över. För tankar finns, var så säkra. Ofta alldeles för många... Och dom måste ju ut nånstans och då vet jag att detta kommer att funka!

242 inlägg senare firar man ett litet jubileum. Kul!

*****

Vi får se hur bloggen kommer att se ut i fortsättningen. Om den ser ut. Inget varar för evigt... Den kanske kommer att byta lite inriktning. Eller uppdateringsfrekvens. Eller nåt. Den som lever får se.

Helt klart - och mycket roligt - är i alla fall att under det här året har jag inte fått en enda negativ kommentar utan allt har varit 100% positivt. Och det är ju det som är min huvudsakliga mening med den här bloggen (förutom att ge er lite lektioner i innebandyhistoria förstås): att sprida lite glädje. Som ni vet, ett gott skratt förlänger livet.

Kul är också alla "gamla" innebandymänniskor från förr som hört av sig via mail, SMS, kommentarer och annat. Det är uppskattat.

Några nya trevliga "nätbekantskaper" har man också fått, som till exempel (för att nämna några) Limmet, Ingrid, Sjöstrand och Koppen. Förutom att de är bra bloggare så är de viktiga för innebandyns exponering.

Det har som sagt blivit en hel del inlägg, mycket självklart om the "Good Old Days", många historier, mycket humor och många tips på olika saker. Ett och annat argt och kritiskt inlägg har det väl blivit också. Men de är lätträknade...

*****

De sex blogginlägg som jag själv (dvs oerhört subjektivt) är mest nöjd med under det här bloggåret som gått:

Stärncupen - Rest In Peace (12 oktober 07)

Ho-Ho-Ho-Ho-Ho-Ho-Hockeyspel! (12 november 07)

Snorungar & Westers Greatest (1 december 07)

Tema: Hejaramsor (3 december 07)

Det är på riktigt (22 januari 08)

Vem ska åka med? (14 februari 08)

*****

Som sagt; ett tag till lever Nordström Bloggar.

*****

En gång är ingen gång
/Nordström/

2 kommentarer:

Innebandy Enligt Mig sa...

Grattis grattis!

Professorn sa...

Lite sent men bättre sent än aldrig :))

http://www.youtube.com/watch?v=yYJPIZ-C-9c