söndag 1 mars 2009

Det finns hopp (inte för 'Pool) och så några cuper till

Lunarstorm Cup 2009 är över. Med ett enda litet undantag (ett gäng föräldrar som dock var tysta som möss efter tillsägelse) så var hela SM:et en enda stor fest. Mycket folk på läktarna, bra spel, justa spelare och ledare, trevlig publik (=bra föräldrar).

Och så mycket beröm arrangemanget fick! Detta var tredje året vi arrangerade och detta var nog det bästa hittills. På plats stod väl en annan för en viss rutin, men så hade jag bra medhjälpare också i hela tjejligan (Tack Jessica, Elina, Catarina & Anette!) som opererade i Tävlingskansliet/Informationen.

Sen hade kollega Håkan "En halv råtta hemma hos mig" Fåhraeus gjort ett fantastiskt jobb för att förbereda allting. Klockrent. Och kocken Mats Karlsson lagade precis lika god mat som vanligt.

Kul var det också att domarna fick så mycket beröm, både av lagen och av SIBF:s representanter. Och att det inte bara är jag som tycker att Williams/Nilsson är duktiga. I år fick de döma en final tillsammans och klarade det galant. Även de fick massor av beröm, Cred till alla domarna!

Vi har arrangemanget även nästa år och då ska vi göra det ännu bättre.

Aldrig slappna av eller stanna upp!

*****

Ytterligare en Bloggprofil har svarat. Kommer inom kort. Spännande.

*****

Tittade på Vasaloppet idag. Förstår inte varför. Eller hur man kunde tycka det var så spännande när man var liten. Det var ju bara så tråkigt nu. Märkligt.

Det hade nog varit roligare att titta på loppet för dom som hör illa.

Vasa?-loppet.

*****

Och Charlotte Kalla borde nog byta namn till Charlotte Falla.

*****

IBF Ungdoms damer åkte tyvärr ur division 1. Med ett måls marginal, med mindre än en minut kvar av sista matchen. Tragiskt.

Starkt av IBF Faluns elitdamer dock att segla upp på den fjärde och sista en-hemmamatch-mer-i-slutspelet-platsen så här i seriens elfte timme. Kan det bli Falun - Pixbo i kvarten tro?

*****

Och nu är nog hoppet om PL-titeln ute för 'Pool. 0-2 mot Middlesbrough borta var antagligen spiken i kistan. Vi får hoppas på CL i stället.

Apropå spiken i kistan: En kille vid namn Kristoffer Norling (en riktig klippa för övrigt) jobbade för övrigt i stort sett non-stop som speaker under Lunarstorm Cup. Men på slutet såg han riktig trött ut.

Det kunde blivit speakern i kistan faktiskt.

*****

Skall inom kort presentera mina blogginläggstider. Förklarar varför då.

*****

Del 4 (tror jag - kan aldrig hålla reda på hur många gånger jag delar upp allting) av roliga och klassiska cupnamn från 80- och 90-talet rasslar in nu.

Bössan Cup (Filipstad)
Dom hade stenkoll på skottstatistiken i matcherna. Sålde även varm kolv mellan matcherna.

Hang Loose Cup (Gävle)
Det hängde på håret för alla lag om de skulle gå vidare eller inte.

Halloween Cup (Bro)
Skrämmande startfält

Bonus Cup (Örnsköldsvik)
Där fick man alltid lite extra för pengarna.

I Grizzly International Cup (Partille) och Björnslaget (Göteborg) sköt lagen antagligen många ramträffar. Och i pauserna spelade man Mors lilla Olle.

Och alla spelarna fick ha ide-kort (den du LarsG!).

Vi avslutar med ett invecklat namn:

Renault Megane Floorball Cup 97 i Upplands Väsby.

Om detta var nr 4, bör nr 5 komma nästa gång.

*****

Nu har jag en gigantisk räknings- och pappershög som måste sorteras och arkiveras.

*****

Kvällens låt: Miss you like crazy - Natalie Cole

*****

Det är lätt att kritisera, att handla kräver ansträngning
/Nordström/

Inga kommentarer: