måndag 16 mars 2009

Nära skjuter ingen hare

Ack så nära det var för IBF:s herrar mot Warberg. Två kanonperioder följdes i och för sig av en sista där det bara kändes som om det var en tidsfråga innan Warberg skulle göra mål och vända.

Men en bra match igen av Falun var det och har man vunnit en gång i Warberg kan man göra det igen. Annars har man ju en chans till hemma. Spännande blir det!

Och Balrog slog Täby igen. Nu börjar det lukta lite slutspelsfiasko för Täby... Men, men, dom där killarna brukar inte ge sig. Sätt lite fart på dom nu Limmet, my Man!

*****

I morgon ska jag och lilla prinsessan EllaFalun - Endre. Äta toast, köpa godis, bulle och läsk. Och kanske titta på lite innebandy också. Kanske Ellas näst största favorit är där, Ciya Hajo? Och kanske Ellas största favorit, farfar.

*****

Mitt under TV-matchen ikväll zoomade kameran in ena sarghörnet. Och vem satt där längst ned på läktaren? Jo, legenden och vännen Peter "Linken" Lindqvist som tjänstgjorde som någon sorts fotograf. Skickade ett SMS till honom:

"Åh, TV-kändis, till och med inzoomad."

Svaret lät inte vänta på sig.

"Ja, äntligen nåt vettigt på TV!"

Humor.

*****

Ikväll har jag varit otroligt effektiv här i hemmet, fått massor gjort. Och snart kommer gumman hem från kvällspasset. Lovely!

*****

Kvällens låt: Ebony and Ivory - Stevie Wonder & Paul McCartney

*****

Allt kommer lägligt för den som kan vänta
/Nordström/

Inga kommentarer: