lördag 29 december 2007

Jubileum!

Att blåsa för tidigt är det värsta en domare kan göra. Det finns inget värre än att inte ha fördel utan att blåsa och - vips! - så är till exempel nån fri med målvakten. Därför måste man som domare våga hålla i länge utan att blåsa. Man kan alltid blåsa sen. Däremot - har man blåst så har man blåst. Och då tycker nog de flesta att man är blåst.

Riktiga klassikern som domare är självklart den när man blåst frislag för ett lag och precis då så gör det laget mål. Då gäller det att vara fräck och så förlänga sin signal - jättelänge - och så peka på mål och mittpunkten.

Har man tur går det hem. Har man otur kan man få gå hem.

*****

Gorby's Cup har varit en fullkomlig publiksuccé, framför allt har det varit masssor av föräldrar här, vilket är kul. Bra stämning och inga tråkigheter. Det enda som stank var ett par stinkbomber som några snorisar tyckte var jättekul.

*****

Var och käkade middag i går kväll på Lugnetskolan och sprang på tre av mina gamla spelare som jag tränade under många år i Envikens herrlag. Att träffa "Salle", "Pärlan" och "Nordon" kan bara sammanfattas med ett ord.

Glädje.

*****

Andra delen av sanna coola innebandynamn i Dalarna kommer...här.

Mercedes Haglund
Anna-Karin Frääs
Robin Schef
Urban Ogran
Christer Klasa
Frans von Fiandt
Kaj Af Kleen
Minus Kolping
Cyndia Lam

*****

Sådär, det var Blogg nr 100! Raketer och skumpa? Nej, det spar vi till nyår.

*****

Städning + Hopplockning = Sömn.

*****

Reality Bites
/Nordström/

Inga kommentarer: