söndag 23 december 2007

Merry Christmas!

Har nu bloggat sen augusti, och har väl läst bloggar sen några månader dessförinnan. Detta innebär att det klarnat lite vilka som är bra och inte. Mina 15 favoriter är, utan att på något sätt "ranka dem", utan i bokstavsordning:

Baland Reza
Czitrom
CJ
Fasth
Gittan
Gratjova
Ingrid
Jihde
Jonte Ohlsson
Koppen
Limmet
Palle

Sjöstrand
Selle
Zellén

Alla så olika, men ni intresserar och glädjer mig! Keep up the good work!

*****

Perfekta låtar att spela när nån åker ut för protest eller osportsligt uppträdande:

Shut Up - Black Eyed Peas
Bad - Michael Jackson
Don't Speak - No Doubt
Snickerboa - Emil

*****

IBF Faluns damer vann det tuffa daladerbyt mot KAIS Mora borta och IBF Falun Ungdoms herrar tog en mycket meriterande seger i division 2 mot svårspelade Surahammar. Hoppas det inte är för sent , håller tummarna!

*****

Har ni inget att läsa under julen; läs Tusen och en natt. Denna fantastiska arabiska sagosamling från hur länge sen som helst sen. Trollbindande!

*****

Granen är klädd, pyntet utplacerat, nu ska frugan och jag dricka te och äta macka och så svulla i oss lite julgodis. Vi har endast våra två gemensamma barn detta år så det blir en liten jul i miniatyr.

*****

Vill avsluta med att önska familj, vänner, kompisar, bloggare, och alla som är inblandade i innebandyvärlden (speciellt alla som brinner för detta och gör det möjligt för så många i Sverige att få hålla på med världens roligaste sport) en Riktigt, Riktigt God Jul!

*****

Innebandy är vackert
/Nordström/

Inga kommentarer: