torsdag 4 oktober 2007

Det skall vara rättvist

En domarkollega tittade för några år sen på en match med två nybörjardomare. Efter ett tag började han tycka att något var mycket skumt. Den ena domaren blåste nästan konstant åt fel håll på varje inslag, och frislagen var också rätt märkliga. Detta fortsatte hela matchen.

Efter matchen var kollegan tvungen att fråga om domaren var osäker på reglerna, eller om han var nervös, eller om han tänkte fel på nåt vis. Nybörjardomaren svarade då: Nja, du vet, det är ju barn och jag blåser varannan gång till ena laget och varannan gång till andra laget. Det jämnar ju ut sig i längden.

Det skall vara rättvist.

*****

På de två minsta barnens dagis har det börjat en pojke som heter Elvis. Kan inte låta bli att fundra på vad personalen säger när han gått hem...

Elvis has left the building.

*****

Igår manglade vi igenom ett tretimmars styrelsemöte i IBF Ungdom. Är stolt och glad över att sitta i en så kompetent och duktig styrelse.

*****

Liverpooltorsk - hemma - i CL. Inte bra... Men en heroisk insats (5-1 på Heerenven!) av Helsingborg och en förlust för Elfsborg har tagit båda lagen vidare i UEFA-cupen. Stort!

*****

Det har kommit en magisk ny chipssort: Roasted Garlic & Salt Chips. Måste smakas! Redan dragit tre påsar. Fettbobbevarning...

*****

I morgon är det premiär för IBF Faluns herrar mot Storvreta, och på söndag brakar damerna loss med derby mot KAIS Mora. Ready to rumble!

*****

Sex favvoglassar

Storstrut
Flirt
Chokladpuck
Igloo
Top Hat
Päronsplitt

*****

Idag fyller vår lilla prinsessa Ella fyra år. Grattis gumman!

*****

Sportspegeln om fem minuter!

*****

Motståndaren bor i betraktarens ögon
/Nordström/

Inga kommentarer: