söndag 28 oktober 2007

Varför blåser du inte?

Nittiotal nån gång, match i Honefshallen, en mycket liten och trång hall i Borlänge. Dessutom vinter, dåligt värme och därmed ganska kallt i hallen. Tidig morgonmatch och båda domarna hade varit ute och, ja, helt enkelt partajat kvällen innan. Båda hade tänkt säga ifrån sig matchen men det blev inte av. Ena domaren hade tagit det relativt lugnt medan den andra var riktigt, riktigt bakis.

Det var som sagt riktigt kallt i hallen så domarna fick döma i domaroverallerna. Den piggare domaren blåste på någorlunda som vanligt medan den något trötte domaren såg väldigt kall och frusen ut. Blåste en gång i början av perioden och sen inget mer utan gick bara och höll om sig med händerna och försökte värma sig. Den pigge domaren fick blåsa över hela planen och när det blev paus var han tvungen att fråga den trötte domaren: varför blåser du inget? Svaret:

Jag har tappat bort pipan.

*****

Igår var ju jag och gumman ut tillsammans för första gången sen typ Eldkvarn brann. Och vem är då på Harry's i Falun? Jo, Disco-Kjell! Legenden från Avesta som var med i Filip & Fredrik. Vi fick se den berömda resväskan och hann också se ett antal tröjbyten. Stort!

*****

Visserligen var det bra gjort av 'Pool och spela 1-1 mot Arsenal, men det känns som att det blir alldeles för många oavgjorda för att det skall kunna bli vinst i PL.

0-6 mot Chelsea, undrar vad pressen skriver om Svennis nu?

*****

0-6 för City är dock ingenting gentemot Helsingborg - Halmstad 9-0. Hur f-n kan det bli 9-0 i en allsvensk fotbollsmatch? Oavsett om det är avgjort och sista omgången eller inte?

PINSAMT!

*****

Däremot hamnade Guldet i fotbollsallsvenskan exakt dit det skulle: GÖTEBORG! Som göteborgare sen barnsben (då de inte var speciellt bra) och med bekanta som spelat i Änglarna är jag mycket glad.

*****

Tom Wester är en riktig älskare av Coca Cola; både drycken och alla prylar och allt som hör till. Gissa vad han tyckte när vi i Falu IBK (nuvarande IBF Falun) fick overaller som såg ut så här:



Snacka om Heaven No. Seven för Tom...

*****

Var upp och såg två perioder på dammatchen mellan IBF Falun och Pixbo. Så länge stod det 3-3. När jag tittade på text-TV hemma blev slutresultatet 4-8. Skumt...

*****

Älskar Galenskaparna & After Shave, speciellt deras tidiga karriär. Rekommenderar starkt två av deras första revyer, Träsmak och Cyklar. De är obetalbara! Var på deras föreställning en gång i Falun och bara genom att komma ut i shorts och hawaiiskjorta fick en av dom (jag tror det var rollfiguren Roy från Macken) hela Lugnethallen att skratta i minst fem minuter.

Och ända sa han ingenting på hela tiden. Han bara stod där.

*****

Buenos Noches!

*****


Vinn först - Spela sen
/Nordström/

Inga kommentarer: