onsdag 31 oktober 2007

Elakhet lönar sig

Nattraiden - världens största och bästa småmålsturnering, dessutom dygnet runt. Spelades i Borlänge ett stort antal säsonger. Mycket lustigt inträffade under dessa år. En av de roligare var när vi skulle möta ett lag på natten och när de kom visade det sig att alla i laget utom en hade dragit iväg på fest! Den här killen brann dock verkligen för innebandyn och han ville absolut spela mot oss. Så vi sa väl att vi gör det då i stället för Walk Over. Vi hade ju ändå gått upp typ klockan 03:00 på natten. Hade väl inte direkt nåt annat brådskande för oss...

- Grabbar, vad ska vi göra?
- Jag vet, vi spelar mot en som är ensam.

Jesus.

Det var ju lite knepigt att spela tre mot en. Vi hade ju dessutom en avbytare. Killen slet som en gnu hela tiden och tre av oss tog det lugnt, gav honom bollen ibland och släppte in nåt mål ibland. Var så där allmänt snälla. Men den fjärde i vårt lag, Peter Lindqvist, var inte lika snäll. "Linken" bröt, dribblade bort honom och gjorde mål på mål. Matchen slutade 14-6 till oss och det var väl lite knepigt. När tabellen summerades efter gruppspelet visade det sig att vi gått vidare till slutspelet med ett mål tillgodo.

Tack "Linken".

*****

Foppa tillbaka i landslaget! Härligt! Undrar hur mycket folk det kommer på Karjala Cup nu då. Han har tydligen dessutom betalat sin försäkring själv. Den lär ju inte vara speciellt billig.

Jag menar, det är nog antagligen inte direkt som ens egen försäkring där man betalar in typ 89 kronor i månaden till Skandia...

Å andra sidan, eftersom han antagligen kommer att få nån ny skada är det väl bra om han är riktigt försäkrad. Så kan han och Fredrik Ljungberg bada jacuzzi.

*****

Jag är säkert för gammal och fattar antagligen nada, men HURRA! Äntligen har en skola satt förbud på att ungarna skall ha "häng" på brallorna och visa skinkorna. Visst är det snyggt med märkeskalsonger, men, jag har inget som helst behov av att ha möjligheten att se vad ungarna ätit till frukost.

*****

Ed Belfour skall göra debut tydligen i Leksand. Så bra som Eddie Läck varit känns det ganska knepigt. Är det inte bättre att Läck står och får rutin inför en eventuell elitserie än en som förmodligen har tappat sitt bäst-före-datum om det blir elitseriespel? Money rules...

Desutom såg han ut som en lodis på bilden i tidningen och inte direkt som en NHL-stjärna. Till och med jag såg ju ung och pigg ut i jämförelse. Men jag kan ha fel - dom säger att jag haft det förut nån gång.

Han hade i alla fall skjutit sin första älg. Tur han inte sköt Johan "Moose" Hedberg i alla fall.

Det är ju lite lustigt faktiskt. Han sköt en älg. Älgar äter ju normalt skott och han själv bruka stoppa skott.

*****

Nu vankas styrelsemöte!

*****

Mångfald - det vikigaste av allt
/Nordström/

Inga kommentarer: