tisdag 22 januari 2008

Inte fler?

The Big Kahuna, Peter Bergestål, är ju mannen med världens bästa kommentarer. Domaren som kunde få tyst på vem som helst. Minns en gång när han och Håkan dömde Fornudden och Matte Forslund i "Udden" kastade sig lite lätt i en närkamp och sen såg lite bedjande ut. Matte var ju en riktig legend och storstjärna på den tiden och sökte väl en tvåa eller frislag eller nåt. Peter tittade på honom en tiondel och sa sen

- "Res på dig!"

Han reste på sig.

En annan gång när jag och Peter ropade en hysterisk spelare till Peter under en situation:

- Domarn, domarn! Det är mycket armbågar nu!

Varpå Peter lugnt svarade:

- Ja, det är cirka två stycken på varje person.

End of discussion.

*****

Fick ett mail igår angående mitt förra inlägg som handlade om IBK Vasti från Långshyttan. Jag skrev ju att jag inte visste var det, om man så säger, något ovanliga namnet kom ifrån. Johan Morelius i Långshyttans IBK skrev att man tog namnet från den som hade namnsdag samma dag som klubben bildades eftersom man inte visste vad den skulle heta.

Snacka om originellt.

*****

The Tonight Show med Dave Letterman har alltid varit ett av mina favoritprogram men nu har jag inte sett det på länge. Igår råkade jag få in det när jag slözappade lite. Han hade Denzel Washington och en gammal komiker/skådis/sångare/standupare som heter Don Rickles som gäster. Denne Rickles måste ha varit närmare 90 år men var en av de roligaste människor jag sett. Washington skrattade så han grät hela tiden.

TV när den är som bäst.

*****

Såg ett mycket märkligt ishockeyresultat från Allsvenskan i tidningen igår. Eller rättare sagt, det var inte resultatet i sig som var konstigt, utan hur matchen utspelade sig.

Matchen Borås - Hammarby slutade 7-0. Med periodsiffrorna 7-0, 0-0, 0-0! Och de sex sista målen gjorde i Power Play!

Brott lönar sig inte...

*****

Fikapausen slut!

*****

Liten tuva välter ofta stort lass
/Nordström/

Inga kommentarer: